En karriär som PADI-proffs Våra utbildningspaket Instruktör Ban's 5-star CDC Priser Kontakta oss

Ban's Diving Resort som jag arbetar för är en av världens största dykskolor och definitivt en av de största, om inte den största, dykskolan på Koh Tao. Ban's är ett sk. ”PADI Career Development Center”, vilket är den högsta utnämningen en dykskola kan få, och innebär att skolan erbjuder dykutbildning ända från nybörjarnivå upp till instruktörsnivå.
Ett stort vackert boendekomplex inbäddad i lummig grönska erbjuder rum för alla plånböcker och preferenser. Avståndet till stranden är skrattretande litet, och många av rummen har havsutsikt.
Vår egen simbassäng i den vackra trädgården använder vi för dykutbildning, men som boende på Ban's är du självklart välkommen att ta en simtur närhelst du önskar. Vi är en av endast ett fåtal dykskolor på Koh Tao som har vår egen simbassäng. Vi har tre huvudtyper av boende, och boendet är kraftigt rabatterat dykande kunder. Vi har dels standardrum med fläkt, som ligger bekvämt belägna vid simbassängen. Dels har vi även dessa rum med luftkonditionering. Utöver dessa alternativ erbjuder vi även våra nybyggda ”de-luxe” rum som utöver luftkonditionering även är utrustade med satellit-TV, kylskåp, säkerhetsförvaring, och varmvattendusch. Alla våra rum har 24 timmars elektricitet, vilket inte är en självklarhet på en avlägsen liten ö som Koh Tao.

Våra båtar är stora, säkra och välutrustade. Det finns gott om plats på de stora båtarna, och vi har all nödvändig säkerhetsutrustning . Våra dykbåtar är ombyggda thailändska fiskebåtar av största modellen, och körs av erfarna sjökaptener. Ban's har två stycken dykbåtar med plats till nästan 70 dykare på varje båt.

Ban’s Diving belönas nästan årligen med priser av PADI för den utförliga instruktörskurs som erbjuds.

Kontakt: Webmaster | Kursansvarig