En karriär som PADI-proffs Våra utbildningspaket Dina lärare Ban's 5-star CDC Priser Kontakta oss

Dina lärare: 4 PADI Course Directors

Course Directors

Av PADIs alla professionella grader och utbildningsnivåer så utgör Course Directors den översta 1 % av alla PADIs medlemmar. Rollen som PADI Course Directors har är framförallt att ta över utbildningen från Divemaster-nivå till instruktör, då de enda som får genomföra
PADI IDCs är just PADI Course Directors. PADI Course Director-titeln är den högsta titlen inom PADI, och är den mest eftertraktade inom sportdykningsindustrin.

Ban’s har totalt 4 st PADI Course Directors. Stora framgångsrika dykskolor har oftast 1 eller på sin höjd 2. Eftersom att Dyka-i-Thailand fokuserar på att erbjuda undervisning för elever med svenska som modersmål, presenteras härmed våra 4 PADI Course Directors, varav 2 svenska:

Assar Manuswin

Assar kommer ursprungligen från Lund i Skåne, har dykt sedan ung ålder, och arbetat på Ban’s sedan 5 år tillbaka. Sedan några år tillbaka driver Assar www.dyka-i-thailand.se där han erbjuder sina kurser för nybörjare och nu även för den som vill göra karriär inom dykledarskap.
Assar lyckades ta sig igenom den hårda konkurrensen om en plats i den åtråvärda PADI Worldwide Course Director Training Course, blev antagen till utbildningen i januari 2007 tillsammans med andra erfarna PADI Master Instructors från hela världen. I mars 2007 uppnådde han sitt mål och blev en av världens nuvarande yngsta PADI Course Directors. Idag arbetar han i teamet med Course Directors på Ban’s Diving med att undervisa instruktörskurser, men arbetar fortfarande kvar som instruktör för nybörjare, då detta ligger honom varmt om hjärtat. Så Assar kommer Du att stöta på hela vägen genom Din utbildning, vare sej Du bara kommer för att göra IDC eller ska utbilda Dig hela vägen från nybörjare, genom Divemaster-kursen, och vidare mot IDC. 
Jonas Samuelsson

Certifierad som PADI Course Director 1998 är Jonas tveklöst en av världens mest erfarna PADI Course Directors. Jonas har belönats med många priser av PADI för sitt bidragande för att främja organisationens framgång genom att utbilda PADI instruktörer i ett decennium.

Jonas kommer ursprungligen från Rönninge utanför Stockholm, och arbetade innan han kom till Thailand som journalist på Skandinaviens dåvarande största dykartidning, UVM. Han utbildade sig till instruktör i Sverige, och beslöt sig några år senare för att pröva lyckan i Thailand, och började arbeta på Ban’s Diving några år efter att det grundades 1992.


Med Jonas i talarstolen fylls klassrummet av humor och allvar i en balans som utstrålar år av undervisningserfarenhet.


 

Tim & Natalie Hunt
PADI Course Directors och ansvariga för Divemaster-utbildningen

Tim & Natalie är ett gift par, som båda är fullt kvalificerade PADI Course Directors. De möttes genom dykningen och Natalie kommer ursprungligen från Australien, medan Tim är Kanadensare. Efter att tidigare arbetat på soliga Caymanöarna i Karibien har de nu slagit sig ned på Koh Tao, där de är föreståndare för Ban’s systerskola Sunshine Divers. Tim & Natalie är ansvariga för att utbilda alla Divemaster-kandidater på Ban’s. Det gör Ban’s till en av de få dykskolorna i världen där vi erbjuder undervisning av så högt utbildade lärare, redan på Divemaster-nivå!

 
Kontakt: Webmaster | Kursansvarig