En karriär som PADI-proffs Våra utbildningspaket Instruktör Ban's 5-star CDC Priser Kontakta oss

Har Du någonsin drömt om att göra det Du verkligen tycker om, och få betalt för det? Vill Du bo på jordens vackraste platser, och tjäna Ditt uppehälle på något Du älskar? Det gjorde jag, och det här är min historia:

”Jag har dykt sedan ung ålder, och när jag för många år sedan besökte Koh Tao i Thailand första gången så tänkte jag att ’såhär vill jag leva’. Jag vill tjäna mitt
 
uppehälle på att leda andra människor under vattnet, men jag visste inte så mycket om hur det fungerade rent praktiskt att göra det. Vad är en Divemaster? Och hur blir man instruktör? Hur lång tid tar det? När jag några år senare väl tog steget och blev instruktör öppnades möjligheter som jag aldrig annars skulle ha fått. Som PADI-instruktör har jag rest och, förutom i Thailand, arbetat i bl.a. Karibien och Medelhavet.
Idag arbetar jag som PADI Course Director på en av världens framgångsrikaste dykskolor, och tillsammans med mina kollegor utbildar vi människor från hela världen till att bli PADI-proffs och få leva drömmen.”

Här på Dyka-i-Thailand’s professionella avdelning kan Du läsa om hur karriären inom dykledarskap inom PADI ser ut, och hur Du går tillväga för att kunna uppfylla Din dröm! Du håller på att fatta ett klokt beslut! Om Du har några fler spörsmål om hur man går tillväga för att bli PADI-proffs, så tveka inte att maila mig på info@dyka-i-thailand.se
Det skulle vara en ära för mig att hjälpa Dig nå Ditt mål!

Med vänliga hälsningar,
Assar Manuswin, PADI Course Director #76785
Ban’s Diving, 5-Star CDC S-2645, Koh Tao Thailand

Kontakt: Webmaster | Kursansvarig