Hem Vilka är vi? Om Koh Tao Lära sig dyka Hur tar man sig hit? Länkar Karriär inom dykning? Nu även i Phuket!
Allmänt Äta Dricka & Party Aktiviteter ovan ytan Om Ban's
Diving Resort
Porto Bello

Porto Bello är förmodligen en av de bättre italienska restaurangerna i Thailand, och definitivt på Koh Tao. En vinlista med ett brett urval från jordens främsta vindistrikt ackompanjerat med en läcker italiensk meny, med alltifrån nybakade, spröda pizzor och färsk hemlagad pasta till mer avancerade italienska kreationer. Allt i en hemtrevlig atmosfär, och du äter sittandes på bastanta trästolar och bord. Bra service.

Karta till Porto Bello 
Choppers

Choppers Bar & Grill är ägt av en sportälskande australiensare, och fått sin prägel efter de australiensiska sportbarerna. Perfekt ställe för den som gillar öl på fat, de har både Chang och Guiness på fat, och förstås att kolla fotboll och rugby. Storbildsskärmar, både på ovanvåningen och bottenvåningen, visar konstant live-matcher med engelska fotbollsligan och rugby mm. Matmenyn är inte alls dålig den heller, ett stort urval utsökt ”pub-grub”, burgare etc. serveras fram till sent. Choppers Bar & Grill har en egen hemsida, klicka in på www.choppers-sportsbar.com

Karta till Choppers 
Tukta

Till skillnad från alla de andra restaurangerna här ovan så ligger den här restaurangen ganska långt från Ban’s Diving Resort. Har man inte en skoter/motorcykel så får man ta en taxi dit, ungefär 3-4 kilometer från Ban’s Diving Resort. Alla taxichaffisar känner till den om man uppger namnet. Den ligger på vägen till öns södra samhälle, vid namn Chalok Baan Kao. Tukta ligger ungefär halvvägs från Ban’s Diving Resort till Chalok Baan Kao, på vänster sida. Man ser skylten.
Köket tar sin tid, så kom i tid om Ni inte vill vara där hela natten… Men maten är utsökt! Traditionellt thailändska måltider för mindre summor pengar, korrekt tillagade med kärlek. Se gärna förbi menyn och fråga om kockens rekommendationer. Engelskkunskaperna kan vara mer eller mindre bra, men med lite tålamod blir du förstådd!